WAAROM KIEZEN VOOR VAMOZ?

Enkele slimme redenen waarom klanten kiezen voor VAMOZ.

BIV ERKEND

Vamoz is reeds vele jaren actief als immo makelaar in Marbella en is erkend door het Belgische BIV.

TIJDBESPAREND

Door onze grondige kennis van de immo markt vermijdt u tijdsverlies & frustraties.

KOSTENLOOS

Onze professionele begeleiding tijdens uw zoektocht aan de Costa del Sol kost u als koper helemaal niets.

VAMOZ CLUB

Als Vamoz-klant wordt u lid van de exclusieve Vamoz Club, een Vlaamse serviceclub voor levensgenieters.

VIDEO: WELKOM BIJ VAMOZ

Vastgoed voor levensgenieters in en rond Marbella

WAT BETEKENT VAMOZ?

VAMOZ! Het betekent ‘komaan’ en het klinkt als ‘leef nu!’
En we schrijven het heel eigenzinnig met een z. De z van ‘alle dagen zondag’. Want zo voelt het leven in het altijd zonnige Andalusië aan.

WIE ZIJN WE?

Vamoz verkoopt vastgoed in en rond het mondaine Marbella. En dit aan levensgenieters uit Vlaanderen. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren.

Het aanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare partner.

Vamoz kent de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw taal.

VAMOZ – MEER DAN EEN VASTGOEDMAKELAAR OF IMMOKANTOOR

Maar er is meer. Uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen. Met de Vamoz club doen we daar wat aan. Bekijk het gerust als een serviceclub voor levensgenieters. Een club waar u als Vamoz-klant natuurlijk meteen lid van wordt.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog. VAMOZ – LEEF NU!

GETUIGENISSEN

Als Belgische vastgoedmakelaar in de regio Marbella kunnen we enkel tevreden zijn wanneer onze klanten tevreden zijn over onze diensten en dit ons ook laten weten!

STAP VOOR STAP AANPAK

Bij de aankoop van uw droomhuis in Spanje komt heel wat kijken. Maar geen nood, Vamoz staat voor u klaar met een stap-voor-stap aanpak.

VAMOZ-CLUB

Via de VAMOZ-belevingsclub ontmoet u gelijkgestemden tijdens een brunch, een leuke boottocht, een ontspannen natuurwandeling of een culturele uitstap.

erkend-vastgoedmakelaar-biv-marbela-spanje

ERKENDE VASTGOEDMAKELAAR DOOR BIV

In Spanje is er geen opleiding of erkenning vereist om in de immo sector aan de slag te gaan. Elk individu kan zich dus vastgoedmakelaar noemen.

Alhoewel VAMOZ enkel actief is in en rond Marbella aan de Costa del Sol, willen we ons onderscheiden van de ‘cowboys’ binnen de immo sector.

Daarom engageerde VAMOZ zich ertoe om toe te treden tot het Belgische Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), wiens leden zich ertoe verbinden om het beroep volgens de deontologische principes van de plichtenleer uit te oefenen.