Marbella: immo & vastgoed te koop

Bent u op zoek naar immo te koop in of rond Marbella, de parel van de Costa del Sol? Een appartement, penthouse, huis of villa aan de golf, eerstelijns zee, met of zonder zeezicht, dichtbij bars en restaurants, op wandelafstand van het strand… niemand kent Marbella beter dan Vamoz.

Marbella is sinds de jaren ’50 thé place to be voor the rich and famous. Vergelijk het gerust met St Tropez, Cannes of Knokke. Wonen in het kosmopolitische Marbella is een voorrecht: een perfect klimaat, een aangename lifestyle en luxe. Investeer in uzelf!

Investeren in vastgoed maar ook in uzelf? Bij Vamoz helpen we u graag bij het vinden van een vast of 2de verblijf in Spanje. Vamoz is de favoriete Belgische makelaar in Marbella voor Vlamingen in en rond Marbella aan de Costa del Sol. Immo in Marbella centrum of in de omliggende gebieden Nueva Andalucia, de Golden Mile, Estepona, Mijas of Puerto Banus? Dan bent u bij Vamoz aan het juiste adres. Hieronder alvast een overzicht van ons aanbod herverkoop & nieuwbouwprojecten in Marbella.

Nog niet gevonden wat u zoekt? Vamoz heeft toegang tot de beste eigendommen te koop in Marbella. Op deze website vindt u echter slechts een selectie van alle mogelijkheden. Contacteer ons om samen te bekijken wat de markt voor u in petto heeft.

ONZE SELECTIE VAN IMMO TE KOOP IN EN ROND MARBELLA

83 Projecten gevonden
Laad meer Alle beschikbare panden worden getoond.